De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Trailer Nashville, seizoen 5

Wat een fijne verrassing voor de vele fans.

Vriend en vijand waren verrast door ABC’s aankondiging te gaan stoppen met het produceren en uitzenden van de hitserie ‘Nashville‘. Vier seizoenen lang keken vele mensen naar de serie over de verwikkelingen van diverse (fictieve) countrysterren in Nashville. De recencies waren goed en eerder nog ontkende ABC geruchten over een stop.

CMT neemt rechten over

Fans begonnen een petitie en al snel werd de hashtag #BringBackNashville trending op social media. De acties hadden succes, De muziekzender CMT kocht de rechten en beloofde de fans in ieder geval nog één extra seizoen.

Nashville banner

Trailer

Het aftellen voor de fans (in Amerika) kan beginnen. Seizoen 5 wordt in Amerika vanaf volgend jaar januari uitgezonden op donderdagen, en CMT plaatste onlangs de volgende trailer op hun instagram account. Ook het nieuwe seizoen belooft weer een hoop drama…

De trailer opent met Rayna Jaymes (gespeeld door Connie Britton) die zegt “We all break. That’s what makes us human“, waaraan Juliette Barnes (gespeeld door Hayden Panettiere) toevoegt “We tape ourselves together so that no one can see our flawed hearts“.

De persoonlijke ‘bagage’ van de sterren wordt dus zeker verder uitgediept, maar zoals CMT al eerder bekendmaakte worden de scripts kleiner om meer ruimte te maken voor de muziek. En dat is altijd een goede ontwikkeling.

All choices dark and light lead to one place…
…Nashville


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty