De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Tracy Lawrence maakt details van zijn nieuwe album bekend

Ongeveer een maand na de aankondiging volgen nu de details.

In april werd bekend dat singer/songwriter en radio-dj Tracy Lawrence later dit jaar een nieuw album uitbrengt. Nu, een ruime maand later, heeft de ouwe rot zowel de releasedatum als de titel bevestigd.

En als bonus kunnen we nu ook naar de titeltrack luisteren. So let’s get started!

Made In America

Met een titel als “Made In America”, is het niet meer dan logisch dat de titeltrack en details van het album op Memorial Day bekend werden gemaakt. Op deze dag herdenkt Amerika immers alle militairen, mannen én vrouwen, die voor Uncle Sam het ultieme offer brachten.

Tracy Lawrence

En de titel verraadt al dat het een patriottisch album wordt. Maar ook een echt countryalbum, waarbij de klassieke blues-rock-country-stijl van Tracy’s vorige vijftien albums voortgezet wordt. Zijn vele fans zullen blij zijn.

This new album is very country. A little rock, little blues-rock stuff at the end of it, but there’s some amazing tracks on this album. I think it’s one of the best albums that I have made in a long time.
Tracy Lawrence

Van alle twaalf tracks op het album, schreef Tracy er aan acht mee.

Albumhoes en tracklist

Made In America - Tracy Lawrence

 1. Made In America
 2. Forgive Yourself
 3. Running Out Of People To Blame
 4. When The Cowboy’s Gone
 5. Nothin’ Burns Like You
 6. First Step To Leaving
 7. It Ain’t you
 8. Givin’ Momma Reasons
 9. Work On My Willie
 10. Chicken Wire
 11. Just The South Coming Out
 12. Stay Back A Hundred Feet

De eerste single

De eerste single van het album is de titeltrack, “Made In America”. Tracy schreef het nummer samen met Adam Sanders en Rick Huckaby, en produceerde het samen met Julian King. Het is een ode aan alle hardwerkende Amerikanen.

Druk hieronder op play op de lyricvideo om hem te beluisteren. Wil je hem streamen op een ander platform, klik dan hier.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty