De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Tracklist en albumhoes van nieuwe Florida Georgia Line album vrijgegeven

Nu weten we ook hoe de albumhoes en tracklist eruit zien.

Na de aankondiging van hun nieuwe album eerder deze week, hebben Tyler Hubbard en Brian Kelley van Florida Georgia Line nu ook de albumhoes en tracklist van “Can’t Say I Ain’t Country” bekendgemaakt.

Ze zijn country!

Het nieuwe album verschijnt op 15 februari 2019, en met de titel willen ze een duidelijk statement afgeven. Tyler en Brian vinden dat ze wel degelijk countrymuziek maken, in tegenstelling tot wat vele fans van meer klassieke countrymuziek zeggen.

En onze volgers geven hen gelijk. Een poll op onze Facebookpagina wees uit dat 82% Florida Georgia Line inderdaad country vindt, slechts 18% is het daar niet mee eens.

Poll: Is Florida Georgia Line 'country'?

De albumhoes

Florida Georgia Line - Can't Say I Ain't Country

Op de albumhoes zien we Tyler en Brian inderdaad in een (lichte) country-setting. De foto is genomen in een oude, vervallen schuur en Tyler heeft zijn witte hoed op. De zangers staan er ietwat nochalant op, en kijken recht en vol vertrouwen in de camera.

Het is bijna alsof ze zeggen: “Yep, we’re country!”

De overbelichting, ontstaan door de zonnestralen die achter het duo de schuur binnenkomen, zorgt ervoor dat ze er uitspringen.

De Tracklist

Op het nieuwe album staan in totaal 19 tracks. Dat lijken er veel, maar in werkelijkheid zijn het er toch wat minder. Tussen de tracks staan namelijk enkele ‘skits‘ met een zekere ‘Brother Jervel’.

Maar zelfs wanneer we die ‘skits’ buiten beschouwing laten, komen we altijd nog tot 15 nieuwe Florida Georgia Line tracks. Genoeg dus voor fans om naar uit te kijken, en – als ze er éénmaal zijn – van te smullen.

Ook staan er drie samenwerkingen op: “Woman” met Jason Derulo, “Y’all Boys” met Hardy en “Can’t Hide Red” met Jason Aldean.

Hieronder de complete tracklist.

 1. Tyler Got Him A Tesla (feat. Brother Jervel)
 2. Can’t Say I Ain’t Country
 3. Simple
 4. Talk You Out Of It
 5. All Gas No Brakes (feat. Brother Jervel)
 6. Speed Of Love
 7. Woman (feat. Jason Darulo)
 8. People Are Different
 9. Told You
 10. Sack’a Puppies (feat. Brother Jervel)
 11. Y’all Boys (feat. Hardy)
 12. Small Town
 13. Sittin’ Pretty
 14. Catfish Nuggets (feat. Brother Jervel)
 15. Can’t Hide Red (feat. Jason Aldean)
 16. Colorado
 17. Like You Never Had It
 18. Swerve
 19. Blessings

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty