De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Tim McGraw speelt belangrijke rol in “The Shack”

En verzorgt, samen met Faith, een song op de soundtrack.

In maart volgend jaar is Tim McGraw weer te zien in de bioscoop. Weer, omdat hij één van die sterren is die moeiteloos overstapt van cd naar scherm. Sinds de opkomst van de videoclip moet iedere artiest enigzins kunnen acteren, maar slechts enkele krijgen aanbiedingen vanuit Hollywood. Tim is zo iemand.

Hij is, samen met zijn vrouw Faith Hill, ook verantwoordelijk voor een nummer in de film.

The Shack

Tim gaat een belangrijke rol spelen in “The Shack“. Het is een drama over een man wiens dochter ontvoerd, en vermoedelijk vermoord, is. Op een dag vindt hij een ietwat lugubere uitnodiging in zijn brievenbus, waarin hij verzocht wordt terug te keren naar het hutje waar zijn dochter misschien vermoord werd. Hij heeft het vermoeden dat de uitnodiging direct van God komt, en gaat na enig nadenken op pad.

De film is geregisseerd door Stuart Hazeldine en draait vanaf 3 maart in de Amerikaanse bioscopen. Op dit moment zijn er plannen om hem ook in Nederland uit te brengen. Een exacte datum is vooralsnog niet bekend, maar vermoedelijk wordt dat begin april.

De trailerCaught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty