De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Tim McGraw in elkaar gezakt tijdens optreden C2C

Een schrikmoment voor alle aanwezigen in Dublin.

Tijdens zijn optreden op de slotdag van het Country 2 Country festival in Dublin is Tim McGraw op het podium in elkaar gezakt. Na het zingen van zijn hit “Humble And Kind” zakte Tim door zijn knieën en kwam niet meer overeind.

Hij werd meteen afgevoerd naar de Medische Hulpdiensten en daar behandeld, het concert werd tijdelijk stilgelegd. De vele aanwezige fans bleven verbaasd en in spanning achter.

Later kwam zijn vrouw Faith Hill het podium op om de fans gerust te stellen. Tim zou last hebben van uitdrogingsverschijnselen. Faith deelde het publiek het volgende mee: “Het spijt me, maar ik heb besloten dat hij niet meer terugkomt vanavond”.

De officiële verklaring van de woordvoerder van het countrykoppel luidt als volgt:

Tim McGraw leed aan uitdroging tijdens zijn optreden in Dublin. Hij is behandeld door het medisch personeel ter plaatse en komt er weer bovenop. Hij en Faith danken iedereen voor hun liefdesbetuigingen en steun en kijken ernaar uit om hun Ierse fans snel weer te zien

Update 13 maart 2018

Op maandag 12 maart is Tim gesignaleerd bij het verlaten van zijn hotel in Dublin. Paparazzi schoten menig kiekje van een lachende Tim die de aanwezige reporters een ‘thumbs up’ gaf. Het eerstvolgende optreden van Tim en Faith is pas eind mei in Richmond (Virginia), Tim heeft dus tijd om volledig te herstellen. Wij wensen hem dan ook beterschap en een snel en volledig herstel toe.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty