De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Tim & Faith releasen romantische clip van “Speak To A Girl”

Een mooi duet van het countryduo.

Ter gelegenheid van hun ‘Soul 2 Soul World Tour‘ brengen Tim McGraw en zijn vrouw Faith Hill later dit jaar een duetalbum uit. De eerste single van dat nieuwe album is “Speak To A Girl”. Een zoet nummer waarin ze je aansporen om vrouwen in het algemeen, en je geliefde in het bijzonder, goed te behandelen.

Het gaat, zoals Aretha Franklin al zong, allemaal om R.E.S.P.E.C.T.

De clip

Op 23 maart werd het nummer uitgebracht en sindsdien scoort het goed in de diverse hitlijsten. De hoogste noteringen tot nu toe waren een negentiende plaats in de ‘Country Airplay’ en een zesde plaats in de ‘Hot Country Songs’ hitlijst van Billboard.

Om het nummer verder te ondersteunen is er nu een videoclip verschenen. Een zoete, romantische clip, waarin duidelijk te zien is dat er nog altijd ‘chemistry’ bestaat tussen deze twee countrysterren én ouders van drie dochters.

Bekijk de clip door hieronder op play te drukken. Veel plezier!


Soul 2 Soul World Tour

De ‘Soul 2 Soul World Tour‘ maakt op dit moment mensen gelukkig in Noord-Amerika, waarbij ze gebruik maken van verschillende support-acts. De concertagenda van Tim en Faith is daarmee in ieder geval tot eind oktober gevuld.

Het stel heeft toegezegd in 2018 ook concerten in de rest van de wereld te organiseren. We houden het in de gaten voor je!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty