De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Thomspon Square live in de Q-factory in september

En nog een mooie concertaankondiging!

Naast de aankondiging dat Eric Paslay in augustus naar Nederland komt, is er nog meer concertnieuws te melden. Enkele dagen na Eric, kun je namelijk genieten van de mooie muziek van Thompson Square.

Maandag 2 september

Maandag 2 september staat het duo Kiefer en Shawna Thompson namelijk op het podium van de Q-Factory in Amsterdam. Het is hun eerste concert op Nederlandse bodem.

Tickets voor dit concert kosten 16,00 euro°, de voorverkoop start op 27 maart om 10:00 uur.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Sterk debuut, goed vervolg

Shawna en Kiefer’s debuutalbum uit 2011 levert hen met “Are You Gonna Kiss Me Or Not” meteen een grote hit op. Maar het is niet het enige meesterstuk op het album, ook tracks zoals bijvoorbeeld “Glass”, “I Got You” en “I Don’t Wanna Miss You” vallen op.

Twee jaar later verschijnt “Just Feels Good“, een album dat de hits “Everything I Shouldn’t Be Thinking About” en “If I Didn’t Have You” oplevert.

In 2016 wordt hun zoontje Cooper geboren, en niet lang daarna werken ze met veel inspiratie aan hun derde album: “Masterpiece“. Ook die titel is geïnspireerd door Cooper, zie zien hem als een hun “meesterstuk”.

Hieronder de videoclip van het gevoelige, emotionele “Glass”. Veel plezier, en tot ziens in de ‘Q’!Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty