De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Thomas Rhett verovert de hitlijsten

Zijn leven verandert dan misschien, maar het gaat Thomas 'voor de wind'.

Vorige week bracht Thomas Rhett zijn nieuwe album “Life Changes” uit. Het is een album vol verhalen over hoe zijn leven de laatste tijd is veranderd door het succes, de adoptie van Willa Gray en natuurlijk de geboorte van zijn dochtertje Ada James.

Nog meer succes

Dat het album meteen de eerste week na de release op 1 binnenkomt in de ‘Top Country Albums‘ hitlijst van Billboard was nog wel te verwachten. Maar niet dat het ook buiten de country charts meteen enorm succesvol zou zijn.

“Life Changes” voert deze week ook de Billboard 200 aan, een hitlijst waarin alle genres verwerkt worden. Een unieke prestatie, Thomas is daarmee de eerst countryster die dat in 2017 voor elkaar krijgt. Jason Aldean was de laatste die deze hitlijst aanvoerde, hij deed dat in oktober 2016 met zijn album “They Don’t Know“.

Eerder had Thomas de volgende quote en het is hem dus daadwerkelijk gelukt om liefhebbers van verschillende genres aan te spreken met zijn nieuwe album.

I want people to come in from different genres and be like, ‘Dang, I never really listened to country music, but this record kind of turns me on in different ways. I think that’s why I recorded so many different types of songs on this record and really just tried to write what I know about. Thomas Rhett

Drie countryalbums in Billboard 200

Deze week staan er in totaal drie countryalbums in de Top 10 van de Billboard 200 lijst. Naast Thomas Rhett zien we ook de nieuwe albums van Kip Moore en Dustin Lynch staan. “Current Mood” vinden we op de zevende stek, “Slowheart” staat op tien.

Meer informatie over deze albums en links naar Spotify en iTunes vind je hier.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty