De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Thomas Rhett heeft primeur tijdens openingsavond van Home Team Tour

Een glimps van nieuwe muziek.

Het eerste optreden van Thomas Rhett’s ‘Home Team Tour’ in Saginaw (Michigan) werd voor de aanwezige fans onvergetelijk. Niet alleen gaf Thomas weer een puike show, zijn fans kregen ook de primeur van twee nieuwe songs. Eén van de songs heet “Love Sucks” en er is een video van…

De video is ondertussen helaas offline gehaald

Later dit jaar zal Thomas Rhett de opvolger van “Tangled Up” uitbrengen. Dit album dateert uit 2015 en bracht vele hits voort, waaronder “Crash And Burn”, “Die A Happy Man”, “T-Shirt” en “Star Of The Show”.

Thomas Rhett / Melkweg 17nov 2016

Thomas Rhett @Melkweg Amsterdam 17 november 2016

Op 17 november 2016 stond Thomas live in de Melkweg in Amsterdam. Enkele dagen eerder had hij voor “Die A Happy Man” nog een CMA Award in ontvangst mogen nemen in de categorie ‘Single of the Year’.

Ook het voorprogramma was onvergetelijk. Thomas had namelijk niemand minder dan Rhett Akins, zijn vader, gestrikt om de zaal ‘warm te spelen’.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty