De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

The Young River releaset nieuwe single

Nieuwe (new) countrymuziek van Nederlandse bodem.

De mannen van de Nederlandse new countryband The Young River hebben vanmorgen hun nieuwe single “Dancing In The Headlights” uitgebracht. En Gijs, Timmy en Nick hebben er weer echt werk van gemaakt, want ze hebben ook meteen een leuke videoclip opgenomen.

Je kunt dus nu naar Spotify gaan om te luisteren, maar waarom niet even doorlezen en dan over twee alinea’s de videoclip starten…. Veel leuker!

Dancing In The Headlights

Deze track is de eerste nieuwe release na hun “Disappear” EP uit 2018, en dus de voorbode van een nieuw album. Of dat weer een EP of een heuse LP wordt, weten we (nog) niet, maar we hopen op het laatste.

The Young River - Disappear

Sinds enkele jaren timmeren ze aan de weg, en naast hun eigen carrière betekenen ze ook veel voor de countryscene in Nederland. Ze spelen regelmatig partijen in op albums van andere artiesten en Nick is ook nog eens actief als producer van diverse albums.

Drukke baasjes, die zeker wat erkenning verdienen!

De videoclip

Hieronder de videoclip van “Dancing In The Headlights”.

Wij van Country-Music.nl – en ook The Young River – zijn natuurlijk benieuwd naar je wat je ervan vindt. Laat hieronder een reactie achter, of surf naar de clip op Youtube en laat daar je reactie achter.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty