The Mavericks in 2018 terug naar Nederland en België

12 oktober 2017 | Concerten | 8 reacties

Goed nieuws voor de vele fans van The Mavericks, ook volgend jaar komt de populaire Amerikaanse band naar de Lage Landen. En ze spelen dan niet één, maar twee concerten. Naast het concert op Nederlandse bodem, is er nu ook een concert in België bevestigd.

Tilburg en Leuven

Op vrijdag 16 februari 2018 kun je in Popodium 013 in Tilburg genieten van, en swingen op de muziek van The Mavericks. Een dag later staan ze bij onze zuiderburen op de bühne van Zaal Het Depot in Leuven.

16 feb. 2018 | 013 Popodium, Tilburg
Nederland
17 feb. 2018 | Zaal Het Depot, Leuven
België

Of er een support-act meekomt is nu nog niet bekend.

Voorverkoop

De voorverkoop voor het Nederlandse concert start op vrijdag 13 oktober om 11:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketservice en kosten 45,45 euro (inclusief servicekosten).

Wanneer de voorverkoop voor het concert in Leuven start is ons nog niet bekend. Check dus regelmatig onderstaande link. De prijs van de tickets voor deze show is wel bekend, ze kosten tussen de 37,00 en 45,00 euro. Er zijn staan- en zitplaatsen beschikbaar die avond.

  The Mavericks in Zaal Het Depot, Leuven

We kennen allemaal hun klassierkers uit de jaren ’90, daarom hieronder de video van hun laatste single. Het is “Brand New Day“, de titeltrack van het meest recente album van The Mavericks.

Wil je nog meer muziek van The Mavericks beluisteren? Dat kan via bijvoorbeeld Spotify.

  The Mavericks op Spotify

8 Reacties

 1. Wij vinden The Mavericks geweldig.
  Zijn in Haarlem 2016 en 29 maart 2017 in Utrecht geweest.
  Dansen vaak de Line dance op hun muziek.
  Wij gaan weer op Vrijdag 16 februari 2018 in Tilburg.

  Antwoord
 2. Geachte mevrouw, mijnheer,

  Wat een geweldig nieuws dat the mavericks komen optreen en dat er nog geen zekerheid over een voorprogramma is.Heel graag zou ik namelijk met mijn band the 5-o-Matics deze kans aangrijpen. We zijn allemaal super fan van ze dus samen met hen mogen spelen zou de ultieme dream come true zijn. Ik wacht een reactie van uwerzijds graag af.contactgegevens zijn facebook, http://www.5-o-Matics.com en youtube voor een impressie.

  Antwoord
  • Goedemorgen!

   Dank voor je reactie, maar helaas kunnen wij geen invloed uitoefenen op de line-up van de avond. Misschien leest de promotor Mojo wel mee… 🙂

   Groet,

   Country-Music.nl Team

   Antwoord
 3. Waneer komen ze terug naar België wil op tijd tickets bestellen

  Antwoord
  • Hallo Leo!

   The Mavericks hebben op dit moment geen concerten in België in hun agenda staan. Op 14 juli zijn ze wel ‘in de buurt’, dan treden ze op op het Bospop Festival in Weert.

   Tickets en meer info via deze link.

   Succes,

   Country-Music.nl

   Antwoord
  • Beste Leo, The Mavericks spelen in het Ancienne Belgique in Brussel op 16 juni 2019. hier de link: https://bit.ly/2IiTpQ3
   van een fan, voor een fan

   Antwoord
 4. Hallo zie op affiche dat ze terug komen in België In oktober Maar vind dat nergens terug op de ticketverkoop

  Antwoord
  • Hallo Dignef,

   Hmm, je hebt ons op een enorme fout betrapt. En ongelofelijk dat niemand die in de tussentijd gespot heeft…

   De datum bij het optreden staat op de afbeelding verkeerd, maar in de tekst wel goed. Het moet zijn 12 februari, dat concert is dus al geweest. Gisteren stonden ze overigens op het ‘Once In A Blue Moon Festival’ in het Amsterdamse Bos. Het was de afsluiting van hun Europese Festival tour.

   De concertagenda op de vernieuwde website van de band is op dit moment helemaal leeg. Hopelijk komen ze snel weer naar Europa…

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *