De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

The Mavericks in 2018 terug naar Nederland en België

Dance the night away...

Goed nieuws voor de vele fans van The Mavericks, ook volgend jaar komt de populaire Amerikaanse band naar de Lage Landen. En ze spelen dan niet één, maar twee concerten. Naast het concert op Nederlandse bodem, is er nu ook een concert in België bevestigd.

Tilburg en Leuven

Op vrijdag 16 februari 2018 kun je in Popodium 013 in Tilburg genieten van, en swingen op de muziek van The Mavericks. Een dag later staan ze bij onze zuiderburen op de bühne van Zaal Het Depot in Leuven.

Datum Locatie
16 feb. 2018 013 Popodium, Tilburg
17 feb. 2018 Zaal Het Depot, Leuven (België)

Of er een support-act meekomt is nu nog niet bekend.

Voorverkoop

De voorverkoop voor het Nederlandse concert start op vrijdag 13 oktober om 11:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketservice en kosten 45,45 euro (inclusief servicekosten).

Wanneer de voorverkoop voor het concert in Leuven start is ons nog niet bekend. Check dus regelmatig onderstaande link. De prijs van de tickets voor deze show is wel bekend, ze kosten tussen de 37,00 en 45,00 euro. Er zijn staan- en zitplaatsen beschikbaar die avond.

Tickets - 013 Tickets - Het Depot

We kennen allemaal hun klassierkers uit de jaren ’90, daarom hieronder de video van hun laatste single. Het is “Brand New Day“, de titeltrack van het meest recente album van The Mavericks.


Wil je nog meer muziek van The Mavericks beluisteren? Dat kan via bijvoorbeeld Spotify.

Spotify


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty