De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

‘The Journey To Slowheart’, een mooie documentaire over Kip Moore

Een erg mooie film die een goed beeld geeft van de artiest, en soms ook mens, Kip Moore.

Kip Moore is ‘the real deal’, artiest in hart en nieren en verslaafd aan muziek maken. Zijn talloze fans weten dat en ook nieuwe bezoekers van zijn concerten worden door zijn muziek en energie gegrepen. Op het podium is Kip dan ook helemaal in zijn element, al leidde een overvol tourschema eind vorig jaar tot een haastig ingelaste pauze.

Het slopende tourschema van de laatste jaren liet bij Kip en zijn band ‘The Slow Hearts’ haar sporen na. Ruim 200 nachten per jaar van huis, slapen en leven in een tourbus ergens in Amerika, en ruim 175 keer per jaar alles geven op het podium. Kip was moe, hondsmoe.

Opnieuw verliefd

Kip nam tijd voor vrienden en familie en ging op vakantie naar onder andere IJsland en Costa Rica. Hij zocht de rust van afgelegen gebieden en ontzettend mooie en indrukwekkende landschappen op, in een poging om alles weer in perspectief en balans te krijgen.

Hierdoor ontdekte hij weer waarom hij artiest wilde zijn, hij werd opnieuw verliefd op muziek.

I never knew that taking a break from music would bring me back to the core of why I fell in love with it. Kip Moore

Toen de batterij weer vol was, wilde hij zo snel mogelijk de surfplank verruilen voor zijn gitaar en een opnamestudio. Na ruim een maand trakteerde hij ons al weer op mooie nieuwe muziek. Als eerste liet hij ons genieten van “More Girls Like You“, de opmaat naar zijn album “Slowheart“.

Kip Moore

The Journey To Slowheart

Op zijn reizen werd Kip af en toe vergezeld van goede vriend PJ Brown, een gerespecteerde regisseur. Met zijn camera registreerde hij die periode in Kip’s leven en volgde de zanger bij zijn thuiskomst. Hij hield zich in bij de nabewerking, waardoor we een goed, ongepolijst beeld krijgen van de populaire zanger.

De documentaire bevat naast een impressie van de reizen ook ‘behind the scenes’ beelden uit de studio. Op die manier krijgen we dus ook een beeld van het ontstaan van zijn meest recente album “Slowheart”.

Druk hieronder op play en geniet van de mooie beelden en interessante documentaire. Veel plezier!Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty