De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

The hits just keep on coming voor Blake Shelton

Blake Shelton is een echte hitmachine.

Deze week scoort Blake Shelton voor de veertiende keer op rij een nummer 1 hit met zijn laatste single “Lonely Tonight”.

Het nummer, de tweede single van zijn album “Bringing Back The Sunshine“, is een duet met Ashley Monroe. Het staat deze week op nummer 1 in de ‘Country Airplay‘ chart van Billboard.

Blake Shelton - Bringing Back The Sunshine

Sinds “Hillbilly Bone” uit 2009, heeft iedere single van Blake de toppositie in de charts bereikt. Een absoluut record. Vorig jaar was Blake ook al de eerste countryster die de top van de ‘Artist 100’ van Billboard bereikte.

Over zijn laatste album zegt Blake in een interview met Rolling Stone Country: “Het hele album is een zoektocht naar delen van mezelf die ik niet ben vergeten, maar die ik de laatste jaren simpelweg niet – of te weinig – heb beschreven. Of het nu liedjes zijn over drinken, liefdesverdriet of over hoe mensen met je omgaan”.

“Na verloop van tijd moest ik als countryzanger gewoon weer liedjes maken over dronken worden. Omdat er mensen zijn – en ik ben er daar één van geweest – wiens hart is gebroken, die een pittige dag op kantoor hebben gehad of omdat ze van iemand een ‘mes in de rug’ hebben gekregen”, aldus Blake Shelton.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty