De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

The Hillbilly Moonshiners en The Young River bundelen krachten!

De komende maanden kun je op diverse plaatsen in Nederland genieten van een unieke samenwerking van Nederlandse countrybands.

The Hillbilly Moonshiners en The Young River bundelen binnenkort hun krachten in de ‘Bottoms Up’ clubtour.

Bottoms Up clubtour

Deze clubtour mixt twee muziekstijlen en brengt de bluegrass cowboys en de newcountry boys naar TivoliVredenburg in Utrecht, Bibelot in Dordrecht en Melody in Emmen. Daarnaast is er ook in het voorjaar van 2020 nog een samenwerking. Dan treden ze samen op in De Bosuil in Weert.

Hieronder het overzicht van de concerten waar beide bands het podium delen. Tickets voor deze gigs zijn verkrijgbaar via de links onder het overzicht. Enige haast is geboden, want de meeste concerten zijn al bijna uitverkocht!

Bottoms Up clubtour
22 nov 2019 | TivoliVredenburg, Utrecht
3 dec 2019 | Bibelot, Dordrecht
14 dec 2019 | Melody's, Emmen
28 mrt 2020 | De Bosuil, Weert°
Line5

° Hier spelen The Hillbilly Moonshiners sing-along songs van Mumford & Sons

TivoliVredenburg Bibelot Melody's

Wil je The Hillbilly Moonshiners, of The Young River, op een andere datum of locatie zien, check dan de concertagenda’s op hun eigen websites.

The Hillbilly Moonshiners The Young River

The Hillbilly Moonshiners

Met meer dan 300 shows door heel Europa achter de kiezen is The Hillbilly Moonshiners uitgegroeid tot een graag geziene gast op de internationale podia en festivals. Zo trad de band op door heel Europa, onder andere tijdens toonaangevende festivals als Sziget Festival (Budapest), Zwarte Cross (Lichtenvoorde) en Paaspop (Schijndel).

The Hillbilly Moonshiners

De band ‘verbluegrast’ bekende hits van onder andere Justin Bieber, Bon Jovi en Bryan Adams, dompelt deze onder in een Louisiaans moeras waarna ze er druipend van de honkytonk weer uitkomen!

Afgaande op bovenstaande uitleg lijkt het misschien een vreemde keuze, zo samen optrekken met een newcountry band, maar het blijkt dat de Moonshiners fan zijn van The Young River.

We vinden de songs van The Young River heerlijk, en het leek ons dan ook een goed idee om hen mee te nemen tijdens onze clubtour later dit jaar.
Sam van The Hillbilly Moonshiners

Voor een mooi voorproefje van The Hillbilly Moonshiners verwijzen wij naar onze aankondiging van hun videoclip van “Stuck In The Middle

The Young River

The Young River brengt met zijn energieke vibes de heerlijke New Nashville sound naar Europa. Met stevige drums, rockende gitaren en feel good banjo combineren de mannen hedendaagse muziek met een warme liefde voor Tennessee New Country.

The Young River

Van Scandinavische festival headliner en Franse zomertour tot Nederlandse popzalen zoals De Helling, Hedon, Simplon en Rotown: The Young River verovert internationale podia als een zandstorm.

De tweede EP van The Young River wordt tijdens de clubtour uitgebracht. De eerste releases ervan, “Dancing In The Headlights” en “Ghost Town”, werden snel en goed ontvangen en flink gestreamd. Spotify voegde deze songs toe aan de populaire New Music Nashville playlist van het platform.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty