De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

The Bluebirds – Tour 2019

Ook in 2019 gaat de Nederlandse formatie The Bluebirds weer op tournee door Nederland.

Ook in 2019 gaat de Nederlandse formatie The Bluebirds weer op tournee door Nederland. Op dit moment zijn er voor november vier optredens aangekondigd op diverse locaties in Nederland.

The Bluebirds

De groep bestaat uit drie Nederlandse zangeressen die individueel hun sporen al verdiend hebben. De liefde voor americana bracht de zussen Krystl en Rachel Louise en Elske DeWall bij elkaar, waarop ze besloten om ook als groep op te gaan treden.

Ze brengen een mix van eigen songs en de mooiste americana en countrysongs, veelal van Amerikaanse country diva’s en minder bekende zangeressen. Meer info via onderstaande links.

Website Youtube Spotify

Tour 2019

Zo ook in november. Tijdens de concerten komen er nummers van hun eigen repertoire én mooie covers van hun countryheldinnen voorbij. Natuurijk wordt dit alles omlijst met persoonlijke annekdotes.

10.nov.2019 | Doornroosje, Nijmegen {tickets 17.00 euro°}
15.nov.2019 | Paradiso Noord, Amsterdam {tickets 20.00 euro°}
16.nov.2019 | Hedon, Zwolle {tickets 19.00 euro°}
29.nov.2019 | De Helling, Utrecht {tickets 19.00 euro°}

De kaartverkoop start binnenkort al, maar zoals je hierboven ziet verschillen de ticketprijzen per locatie.

Doornroosje Paradiso Noord Hedon De Helling

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Een kennismaking

Druk hieronder op play om de videoclip van “Money” te bekijken. Deze track staat op hun eerste album “Sisters” uit 2018.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty