De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

The BlueBirds – drie Nederlandse dames, veel country

Nederland is een nieuw country/americana trio rijker.

Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste americana en country songs. De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene, besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie The BlueBirds is geboren.

Nashville

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album “Trio” van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting americana en country songs. Het publiek beleeft klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Ook schrijven The BlueBirds hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

The BlueBirds

Drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere eenheid. Laat je verrassen door deze dames met hun muzikaliteit, hun liefde voor muziek, plezier en verhalen.

Live

Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen de Nashville sensatie naar het rode pluche van de Nederlandse theaters. Country is weer hot!

Op donderdagavond 1 maart 2018 treden ze op in de Grote Zaal van Paradiso. Kaarten voor dit optreden kosten 17,02 euro°.

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Luister hieronder naar de audio van “Nothing On Me”. Ze waren eerder dit jaar ook te gast bij Gerard Ekdom, zie de clips van de optredens.

The BlueBirds - "Nothing On Me"

“Nothing On Me” – Live


 

“Jolene” – LiveCaught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty