De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

The Band Perry moet show annuleren na dreigementen

NIet hoe het hoort!

Zaterdag 3 juli had zich een grote menigte verzameld voor het concert van The Band Perry en hun support act Melissa Alesi in Selbyville (Delleware). Op het allerlaatste moment werden de ongeveer 2.400 fans teleurgesteld, de show werd gecancelled in verband met een verhoogde (terreur)dreiging.

De dreiging ontstond toen twee jongemannen zich eerder die dag in de nabijheid van de concertlocatie ophielden en bedreigingen uitten. Wat er precies gezegd is, is (nog) niet bekend. In overleg met de lokale politie werd besloten de beveiliging verder op te schalen en het concert uit te stellen tot later dit jaar.

Na de gebeurtenissen in Florida en de moord op Christina Grimmie eerder dit jaar, was de beveiliging al strenger. Maar met de extra dreiging leek het de politie onverantwoord het publiek, de medewerkers en de band aan het mogelijke gevaar bloot te stellen.

Ondertussen is bekend geworden dat het concert op 17 augustus 2016 ingehaald wordt. De bandleden verontschuldigden zich per twitter aan hun fans.

De tweet is inmiddels verwijderd.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty