De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

TED gaat country

De praatjes, niet een nieuwe ster...

We bedoelen met de titel niet een jongeman genaamd Ted, maar de zogenaamde “TED Talks“. Dit is een non-profit organisatie die zich tot doel stelt ideeën te verspreiden, meestal in de vorm van korte, krachtige presentaties. Hiertoe nodigen ze periodiek mensen uit om te komen praten over een bepaald onderwerp.

Op zaterdag 21 januari 2017 gaat het over countrymuziek. En niemand minder dan Cam zal de presentatie aan de Universiteit van Nevada verzorgen. De artieste kondigde dit kort geleden op haar website aan.

Ik bekijk zelf al jaren ‘TED Talks’, en ik heb de ideeën dan ook talloze keren toegepast in mijn leven. Ik geloof dat het deel uitmaakt van de meest interessante content op het internet. Mensen die hun ideeën delen via interessante en inspirerende verhalen… Het is als een hogere opleiding, maar dan zonder de studieschuld! Ik ben vereerd en heel blij dat ik een kans krijg hieraan bij te dragen. Cam


cam

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty