Sylvia Aimee releaset nieuwe single “Too Late”

6 mei 2020 | Nieuws | 0 Reacties

De Nederlandse Sylvia Aimee vierde gisteren (5 mei) haar verjaardag en besloot haar fans te trakteren op een nieuwe song. Of liever gezegd op de aankondiging van de nieuwe muziek, want wee moeten nog wel even geduld hebben.

De release is gepland voor aanstaande vrijdag (8 mei). Vanaf dan is “Too Late”, dat ze in de zomer van 2019 in Nashville opnam, beschikbaar op alle streaming diensten.

En hij is zeer de moeite waard, we raden dan ook iedereen aan om “Too Late” vrijdag in een playlist ‘te shuffelen’. Het is een song waarvoor – en dit is ongebruikelijk voor Sylvia – de inspiratie niet direct uit haar eigen leven komt, maar uit het leven van een fictief persoon.

Tot nu toe waren al mijn releases een soort dagboekfragmenten, rechtstreeks uit mijn leven. Bij dit nummer was ik wel geïnspireerd door mijn eigen leven, maar heb ik vervolgens mijn fantasie de vrije loop gelaten en een heerlijk dramatisch verhaal bedacht.

Sylvia Aimee

In “Too Late” zingt ze over het moment waarop een ex-geliefde ineens voor je deur staat. Onaangekondigd natuurlijk, en met de boodschap dat hij/zij spijt heeft en je terug wilt. En uitgerekend op het moment dat je die persoon aan het ‘vergeten’ bent, en een nieuwe liefde gevonden hebt. Als je de klok terug kon draaien wist je het wel, maar nu…

…nu is deze persoon “Too Late“.

Sylvia Aimee - Too Late (Single)
Sylvia Aimee – Too Late (Single)

Gebruik de knoppen hieronder om de track te beluisteren op, of downloaden van, je favoriete muziekaanbieder. Of je klikt hieronder op play en luistert hem hier, kun je bij de reacties meteen laten weten wat je van deze single vindt.

Veel luisterplezier!

 Sylvia Aimee - Too Late

  Apple Music
  Google Play
  Youtube

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *