De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Sugarland weer in ‘full swing’

Het smaakt weer zoet!

Jennifer Nettles en Kristian Bush waren op dinsdag 5 december te gast in de studio bij de Bobby Bones Show van iHeart Radio. Samen dit keer, want zoals al eerder aangekondigd was er groot nieuws voor de vele Sugarland fans in de wereld.

Om met de deur in huis te vallen: Sugarland is back!

Sugarland

Jennifer en Kristian bevestigden tijdens de uitzending dat de geruchten, waaraan ze zelf bijdroegen bij de CMA Awards, waar zijn. Er komt niet alleen nieuwe muziek, maar het succesvolle duo gaat ook weer touren. Natuurlijk zijn er nog geen details over eventuele ‘overseas shows’, maar ons lijkt het in ieder geval een mooie headliner voor C2C 2019.

New Music is happening! We’re going on tour again in 2018! Jennifer Nettles

Deur altijd open

Volgens Jennifer komt de ‘doorstart’ niet als een grote verrassing. Ze hebben de deur nooit definitief dichtgegooid, en door een open deur kun je altijd teruglopen. Ze hebben hun fans ook altijd voorgehouden dat ze weer samen muziek zouden maken ‘wanneer’ en ‘als’ de tijd daarvoor geschikt zou zijn. En dat is nu.

De pauze namen ze bewust om tijd te maken voor eigen projecten. Jennifer bracht twee soloalbums uit en speelde onder andere op het toneel van Broadway. Kristian kwam ook met een eigen album ("Southern Gravity") en was onder andere verantwoordelijk voor de productie van Lindsay Ell’s “The Project” album.

Nu hebben ze beiden weer zin en vertrouwen in de tweede helft van hun Sugarland carrière en krijgt dat weer prioriteit.

Competitie

Niet iedereen in Nashville is alleen maar blij met hun terugkeer. Voor de andere duo’s die op dit moment succes hebben, kwam het nieuws misschien nog wel als een schok. Toen ze de CMA Award voor ‘Vocal Duo of the Year’ aan Brothers Osborne gaven, vroeg dit heerschap meteen of het gerucht waar was. Zij zien Sugarland, terecht, als concurrentie.

En een beetje concurrentie is goed voor de fans, laat de country duo’s maar nóg beter hun best doen. Wij genieten wel van hun muziek.

Volledige interview

Bekijk het volledige interview hieronder. Jennifer en Kristian zijn zichtbaar enthousiast en hebben duidelijk zin in het vervolg. Dat belooft veel goeds voor de nabije toekomst!


En om weer even in de stemming te komen kun je hieronder de uitvoering van “All I Want To Do” bekijken, opgenomen in de studio.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty