De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Een stukje Nashville in The Big Apple

Een Opry Stage op kortere afstand van Nederland!

Met de opening van de ‘Opry City Stage’ heeft New York City een vleugje Nashville gekregen. Countryfans die ‘The Big Apple’ bezoeken kunnen binnenkort op het beroemde Times Square in Manhattan terecht voor merchandising, een portie countrymuziek, concerten en country food.

Opry City Stage - NYC

Op de begane grond bevindt zich een grote winkel, op de tweede en derde verdieping is een restaurant geopend waar je kan genieten van de zuidelijke keuken. Op het menu staan specialiteiten uit Nashville zoals hot chicken, mac and cheese, homemade mashed potatoes. Ook wordt er hier ontbijt geserveerd en kun je aan de bar genieten van muziek én een drankje.

Op de vierde verdieping bevindt zich ‘The Studio’. Een concertruimte waar naast concerten ook geselecteerde optredens vanuit de ‘Grand Ole Opry‘ vanuit Music City worden vertoond.

Wanneer je dus een bezoekje brengt aan NYC, vergeet niet hier even binnen te stappen voor een t-shirt, een drankje en/of hapje of misschien zelfs een concert.

Officiële websiteCaught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty