De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Strait surprise

Een prettige verrassing, dat dan weer wel!

Tijdens de persconferentie van 22 september, gehouden in het MGM Grand casino in Las Vegas, had George Strait een enorme verrassing voor zijn fans.

En ze krijgen weinig tijd om van de ‘schok’ te herstellen…

In 2013 en 2014 nam hij afscheid van het publiek met een afscheidstoernee door Amerika. Hij speelde in totaal 48 concerten voor uitverkochte arena’s en stadions. De tour heette heel toepasselijk “The Cowboy Rides Away”.

In 2013 kwam ook zijn laatste studioalbum uit, “Love Is Everything“, met daarop onder andere zijn zestigste nummer 1 hit: “Give It All We Got Tonight”. Het leek het einde van een imposante carrière.

Leek. Want de verrassing die hij in petto had, bleek niets meer en minder dan een nieuw studioalbum: “Cold Beer Conversation”. En daar bleef het niet bij. De eerste single komt 23 september uit, het album al op 25 september via iTunes, Apple Music en Walmart.

George Strait - Cold Beer Conversation

Tracklist

De tracklist van het album:

 1. It Was Love
 2. Cold Beer Conversation
 3. Let It Go
 4. Goin’ Goin’ Gone
 5. Something Going Down
 6. Take Me To Texas
 7. It Takes All Kinds
 8. Stop And Drink
 9. Everything I See
 10. Rock Paper Scissors
 11. Wish You Well
 12. Cheaper Than A Shrink
 13. Even When I Can’t Feel It

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty