De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Speciale Kerst voor Kacey, Ashley en Kelsea

Voor deze dames zijn de Kerstdagen extra bijzonder.

Een vrolijk Kerstfeest is wat we iedereen aan het einde van elk jaar opnieuw toewensen. Mooie, gezellige, door sfeervolle (kaars)verlichting opgesierde donkere dagen met vrienden en familie. Dit jaar was de kerstperiode voor enkele vrouwelijke leden van het countrygilde inderdaad een vrolijk familiefeest. Onder andere Kacey, Ashley en Kelsea hadden groot nieuws te melden aan hun fans.

Kacey

Kerstavond 2016 is voor Kacey Musgraves een onvergetelijke avond geworden. Het is de avond waarop haar vriend Ruston Kelly, in haar eigen tienerkamer, op één knie ging zitten en de sympathieke zangeres ten huwelijk vroeg.

De vraag was dan misschien de makkelijkste vraag die haar ooit gesteld is, haar antwoord was verre van conventioneel. Volgens de instagrampost waarin ze het nieuws wereldkundig maakte zei ze niet gewoon ‘Yes’, haar antwoord was ‘HELL YESSSSS!!’.

Helaas is de post verwijderd van Instagram, bovenaan het artikel zie je de afbeelding nog.

Ashley

Ashley Monroe is al getrouwd, maar ook voor haar blijft deze Kerst heel speciaal. Op Eerste Kerstdag maakte ‘Hippie Annie‘ bekend dat het stel in verwachting is van hun eerste kindje. Een foto van haar echo verscheen op haar twitterfeed met de tekst “Best present ever. Merry Christmas everyone.. So many new things coming in 2017!!”

Of ze hier ook op een nieuw album duidt moeten we afwachten. Haar derde en meest recente studioalbum “The Blade” bracht ze in 2015 uit.

Kelsea

Ook voor Kelsea Ballerini bracht de kerstman een verassing in de vorm van een verlovingsring. Morgan Evans is klaarblijkelijk geen ‘Peter Pan‘ en vroeg zijn vriendin ten huwelijk. Het dolgelukkige stel deelde het goede nieuws met hun fans met de volgende tweets.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty