De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Soul 2 Soul, Sam & Audrey gaan samen op tour

Sam & Audrey?

Enkele dagen geleden stonden Tim McGraw en Faith Hill voor de eerste keer in hun carrières samen op het podium van het Ryman Auditorium in Nashville. Net voor dit optreden werd bekend dat er in 2017 een ‘wereldtournee’ volgt, de ‘Soul 2 Soul tour’.

Sam & Audrey

Eerder werd er in de ‘Bobby Bones radio show‘ al gehint op deze tour, al werden daar nog namen Sam en Audrey gebruikt. Enkele fans deden hun huiswerk en wisten al snel dat het om Tim McGraw en Faith Hill ging.

Faith Hill & Tim McGraw

Tim McGraw heet namelijk voluit Samuel Timothy en Faith’s eigenlijke naam is Audrey Faith.

De tournee

Helaas voor ons hier in Europa zijn er vooralsnog geen concerten gepland aan deze kant van de oceaan. De tour start op 7 april 2017 in New Orleans (Louisiana) en telt op dit moment 66 shows in Amerika en Canada.

We hebben de beste fans van de wereld, fans die ons voortdurend hebben gesteund. We zijn dan ook blij dat we voor ze kunnen optreden. Het is altijd geweldig wanneer we samen optreden, en het is al weer een tijd geleden… Tim McGraw en Faith Hill

Op 27 oktober 2017 heeft Brooklyn (New York) de eer de concertreeks af te sluiten.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty