De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Some town, somewhere, sometime

Hij komt er echt aan, maar nog even geduld.

Slecht nieuws met een paars randje voor de fans van Kenny Chesney. De megaster heeft op 6 juli in een persbericht aangekondigd de release van zijn nieuwe album “Some Town, Somewhere” uit te stellen tot 28 oktober.

Oorspronkelijk zou het album morgen, 8 juli, uitkomen. Het op zo’n korte termijn uitstellen van een albumpresentatie is redelijk uniek. De reden waarom, zal hopelijk het wachten voor zijn fans iets minder vervelend maken.

P!nk

Op het nieuwe album komt nog een duet met niemand minder dan P!nk. De titel van de track is “Setting The World On Fire” en Kenny wilde dit nummer per se op zijn nieuwe album hebben.

Natuurlijk is het makkelijker om de originele releasedatum aan te houden. Maar wanneer je zo’n té gek nummer als dit hebt liggen, en je vermoedt dat het na dit album even zal duren voor er een vervolgalbum komt, dan heb je geen keus. Dan verander je de datum zodat dit nummer er nog op kan komen. Ik wil het nu met de fans delen, het is zó goed! Kenny Chesney

De eerste single van zijn nieuwe album, “Noise“, staat momenteel op de zesde plaats in de Billboard ‘Country Airplay’ hitlijst. Ook op twitter maakte Kenny het nieuws wereldkundig.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty