Showdown: 50e editie van de ACM Awards

19 april 2015 | Awards, Nieuws | 0 Reacties

Het is zover. Na lang wachten, speculeren en aftellen vindt vanavond in Dallas (Texas) de uitreiking van de ACM (‘Academy Of Country Music’) Awards plaats. Nagenoeg alle countrysterren zijn naar Dallas afgereisd, sommige met wat meer drama dan anderen.

[factbox float=”right” title=”Academy of Country Music”]De ‘Academy of Country Music’ (ACM) is in 1964 opgericht en heeft tot doel de filantropische tak van de organisatie, ACM Lifting Lives, van fondsen te voorzien.
De ACM richt zich op de fans en wordt aangestuurd door artiesten én industrie. Met de fondsen die het verwerft kan ACM Lifting Lives liefdadigheidswerk doen en daarmee proberen levens en leefomstandigheden te verbeteren door de kracht van muziek.[/factbox]

De laatste weken is er hard gewerkt om het AT&T stadium om te toveren tot een spectaculair decor met verschillende podiums voor de live optredens.  Helaas zendt de Nederlandse TV de uitzending niet uit, want het belooft een waar spectacel te worden.

Tijdens de uitreiking treden onder andere Garth Brooks, Luke Bryan, Jason Aldean, George Strait, Dierks Bentley, Sam Hunt, Eric Church, Reba McEntire, Keith Urban en nog vele anderen op.

Twee grote mannen uit de countrymuziek, Luke Bryan en Blake Shelton, zijn medepresentatoren van de show.

Blake Shelton en Luke Bryan
Blake en Luke presenteren de ACM Awards uitreiking in 2015

De spotjes van de twee heren in aanloop naar de show waren al komisch, tijdens de show doen ze er ongetwijfeld nog een schepje bovenop.

Country-Music.nl gaf eerder in drie delen (één, twee, drie) voorbeschouwingen en eigen voorspellingen. Over een paar dagen analyseren we onze voorspellende gave. Stay tuned!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *