De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Shania Twain naar Nederland en België

Dertien jaar geleden stond Shania Twain voor het laatst op een Europees podium, maar in 2018 komt ze eindelijk terug!

Volgend jaar oktober krijgen haar fans eindelijk de kans waarop ze al die tijd hoopten, en ook voor de Belgische fans is er goed nieuws: er zijn optredens aangekondigd in zowel Nederland als België.

Nieuwe start

Het was geruime tijd stil rond mevrouw Twain. Na haar succesvolle album “Up” uit 2002 werd het steeds stiller, nieuwe muziek bleef uit en haar vele fans moesten het doen met een “Greatest Hits” en een livealbum. Geruchten en kleine relletjes waren er genoeg, Shania bleef op die manier in het nieuws. Zinspelingen op, en zelfs officiële aankondiginen van een nieuw album werden niet ingelost. Fans waren daar natuurlijk niet blij mee.

Shania Twain - Shania Now

Maar dit jaar kwam er schot in, ze deelde concrete informatie over haar nieuwe project. De albumhoes en titel werden vrijgegeven, niet veel later gevolgd door de tracklist. Op 29 september was het dan zover: haar nieuwe album “Now” werd gereleased.

Nieuwe tour

De nieuwe muziek en het nieuwe album geven haar ook weer frisse zin om er op uit te trekken. Ze staat te popelen om de nieuwe nummers, maar natuurlijk ook haar oude hits aan haar fans te laten horen. Een tournee dus, en gezien haar succes en status wordt het dan natuurlijk een wereldtournee.

In september en oktober 2018 komt ze dus naar Europa voor optredens in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Tsjechië en Scandinavië. Maar ze komt ook naar België en Nederland. In België is het Sportpaleis in Antwerpen als locatie gekozen, in Nederland is dat de Ziggo Dome in Amsterdam.

Over het voorprogramma is nog niets bekend gemaakt.

Voorverkoop

De voorverkoop voor het concert in Nederland start op 13 oktober om 09:00 uur. Ook de tickets voor de Belgische show gaan binnenkort in de voorverkoop. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 39 euro (exclusief bijkomende reserverings- en administratiekosten).

Naast de reguliere tickets zijn er ook twee exclusieve ‘packages’ verkrijgbaar: De ‘Front Row Package’ en een ‘Hot Ticket Package’. Die eerste kost ruim 200 euro en garandeerd een zitplaats op de eerste rij.

Voor een ‘Hot Ticket Package’ moet je ongeveer 180 euro neertellen. Dit ticket geeft je een zitplaats in de beste sectie. Bij beide pakketten krijg je ook een speciaal mechandise item en een aandenken aan de avond.

Tickets voor Antwerpen Tickets voor Amsterdam


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty