“Shania Now”, het nieuwe album van Shania Twain

15 juni 2017 | Albums, Nieuws | 0 Reacties

Na vijftien jaar is voor de fans van Shania Twain het aftellen begonnen, een nieuw album lijkt nu definitief in de maak. Eindelijk, want haar laatste studioalbum “Up” dateert alweer uit 2002 en sindsdien kwam er alleen een “Greatest Hits” en een live album uit.

Onduidelijkheid en relletjes

De roep om nieuw materiaal werd de laatste jaren steeds sterker en Shania gooide regelmatig olie op het vuur door aankondigingen of hints omtrent een vervolg te doen. Helaas werden deze steeds weer gevolgd door stilte of een bericht dat er vertraging was opgetreden. Uiteindelijk resulteerde dat eerder dit jaar in een behoorlijk grote rel na haar optreden in de ‘Late Late Show’.

Voorafgaand aan de opnames liet ze namelijk via social media weten dat ze ook iets over haar aanstaande album zou zeggen. Maar in de uitzending werd er met geen woord gerept over het nieuwe album of zelfs maar een nieuwe single. Dit tot grote onvrede van haar vele fans.

Shania Now

Maar nu lijkt, we houden een kleine slag om de arm, alles toch in kannen en kruiken. Shania heeft de cover van haar nieuwe album gepresenteerd en een releasedatum genoemd. Een tracklist is vooralsnog niet bekend.

Shania Twain - Shania Now
Shania Twain – Shania Now

Op het nieuwe album gaan we een vijftien jaar oudere Shania horen. We zijn dus erg benieuwd hoe de Shania van nu klinkt en wat voor soort muziek we van haar krijgen. Shania beseft dat zelf klaarblijkelijk ook, want ze koos voor de albumtitel “Shania Now”.

De releasedatum van het nieuwe album is vrijdag 29 september.

Eerste single

Tijdens haar optreden op het 2017 Stagecoach Country Music Festival in april bracht ze een nieuw nummer. Het is getiteld “Life’s About To Get Good” en sindsdien is deze track ook opgedoken in een advertentie voor de Olympische winterspelen van 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea.

Het lijkt erop dat dit de nieuwe single wordt.

Tracklisting bekend

Update 13 juli 2017: Shania heeft de complete tracklist van haar nieuwe album bekend gemaakt:

tracklist
Now - Shania Twain
klik om de albumhoes te vergroten

Now

Shania Twain

1
Swingin’ With My Eyes Closed
03:33
2
Home Now
03:21
3
Light Of My Life
03:36
4
Poor Me
03:21
5
Who’s Gonna Be Your Girl
04:13
6
More Fun
03:38
7
I’m Alright
03:51
8
Roll Me On The River
03:06
9
We Got Something They Don’t
03:28
10
You Can’t Buy Love
02:39
11
Life’s About To Get Good
03:40
12
Soldier
03:00

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *