De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Sean McConnell kondigt Europese tour aan

Sean McConnell voegt begin volgend jaar een belangrijk nieuw hoofdstuk toe aan zijn carrière.

Hij speelt dan zijn allereerste eigen headline tour, buiten de Verenigde Staten, en doet daarbij ook Nederland aan.

Sean McConnell - melkweg - 23 januari 2019

Van Support-act naar headliner

Sean was al meerdere keren in Europa te beluisteren, maar dan steeds als support-act. In Nederland maakten countryfans in januari 2019 kennis met hem, hij was toen de support-act van Ashley Monroe. Ook ondersteunde hij Ashley McBryde tijdens een deel van haar Europese tour.

Sean McConnell - Secondhand Smoke

Maar nu komt Sean in februari 2020 dus als heuse headliner naar ons continent. De release van zijn album “Secondhand Smoke“, en de goede recensies die het kreeg, maken dit de logische vervolgstap. Daarnaast heeft de in Massachusetts geboren, maar ‘natuurlijk’ in Nashville woonachtige, artiest al wat nieuw materiaal dat hij dolgraag wil laten horen.

Zanger en songwriter

Naast zijn eigen albums, waarmee hij een fanbase heeft opgebouwd in het folk en americana genre, is Sean (voor insiders) ook in de country scene geen onbekende meer. Hij is een veelgevraagde songwriter, en schreef recentelijk mee aan hits voor onder andere Little Big Town (“The Daughters”) en Brett Young (“Mercy” en “Don’t Wanna Write This Song“) .

Dertien gigs

Tijdens zijn toernee doet hij het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Duitsland, Zweden en Noorwegen aan. De Nederlandse show vindt plaats op zaterdag 15 februari in Amsterdam. Het concert vindt plaats in de Tuinzaal van Paradiso-Noord. De deuren gaan om 19:30 uur open, het concert begint een half uurtje later (20:00 uur).

Tickets voor deze show kosten slechts 10,50 euro, en dit is zelfs inclusief servicekosten én lidmaatschap. De voorverkoop start op vrijdag 8 november om 11:00 uur.

Bestel hier tickets

Here We Go

Sean’s meest recente single is “Here We Go”, de tweede track op zijn recente album “Secondhand Smoke”. Druk op play hieronder om de videoclip van dit nummer te bekijken. Wil je meer muziek van Sean beluisteren en zijn videoclips bekijken, gebruik dan de knoppen hieronder…

Website Spotify Youtube


Sean McConnell - Europe 2020


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty