De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Scotty McCreery scoort tweede nummer 1 hit met “This Is It”

Deze week hebben we een nieuwe nummer 1 in de Billboard Country Airplay hitlijst.

Scotty McCreery verstoot Jason Aldean’s “Girl Like You” van de koppositie en scoort met “This Is It” zijn tweede nummer 1 hit. De track vinden we terug op Scotty’s album “Seasons Change” uit 2018.

Ultieme love song

“This Is It” is voor Scotty de ultieme love song. Hij schreef het nummer speciaal voor zijn toenmalige vriendin Gabi. Zij is inmiddels zijn vrouw, want het stel is in juni 2018 getrouwd.

I wrote “This Is It” for Gabi. It’s our song. I played it for her just an hour after I proposed. I sang it to her at our wedding. She’s who I see in my mind when I perform it on the road every night.
Scotty McCreery

Hieronder de mooie videoclip, met daarin beelden van de bruiloft.


Five More Minutes

Voor Scotty McCreery is het nu twee op een rij. Zijn vorige single, het ook erg persoonlijke “Five More Minutes”, werd op vorig jaar op 3 maart een nummer 1 hit.

Hij schreef dit nummer naar aanleiding van de dood van zijn opa, het vertolkt op magistrale wijze het verlangen om nog wat meer tijd te willen doorbrengen met dierbaren die (te vroeg) overleden zijn.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty