De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Samenwerking tussen Justin Timberlake en Little Big Town?

Ze zijn samen gespot. In de studio...

jonge Justing Timberlake bij Star Search

Het is algemeen bekend dat Justin Timberlake een groot countryfan is. Op YouTube zijn beelden te vinden van Justin die als kind meedoet aan de talentenshow ‘Star Search‘ en daar overtuigend een countrysong zingt. Het grote publiek kent dit talent van Justin echter pas sinds zijn geweldige duet met Chris Stapleton op de CMA awards van 2015.

Gisteren plaatste Justin Timberlake een foto op Instagram van een schrijfsessie. Op de achtergrond zien we Karen Fairchild en Kimberly Schlapman van Little Big Town. Het is een ‘selfie’, dus we hebben het vermoeden dat de heren van Little Big Town niet present waren. Anders had één van hen wellicht beter de foto kunnen nemen.

De foto verscheen niet veel later ook op de tijdlijn van Little Big Town, met de ondertitel “Just some good ol’ Tennessee folk hanging”.

Voor fans van Little Big Town, én voor die van Justin Timberlake, blijft het dus afwachten of deze samenwerking iets oplevert. En of het dan een countrysong wordt of wellicht een soort popduet met de dames…


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty