De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Sam Outlaw’s tweede album is onderweg

De opvolger van zijn succesvolle album “Angeleno“ is in de maak.

Na een succesvol debuutalbum en een tweetal jaren ‘on the road’, vond Sam Outlaw het tijd worden voor een opvolger van “Angeleno“. Hij nam de ervaringen die hij gedurende die twee jaar heeft opgedaan mee in de studio, met als resultaat zijn tweede studioalbum “Tenderheart”.

Tenderheart

Het album is vanaf vrijdag 14 april verkrijgbaar en bevat dertien songs. In een persoonlijke aankondigingsvideo geeft hij ons een indruk van de invloeden die bijgedragen hebben aan dit album. Een album dat hij zelf zal produceren.

We zien beelden van het eindeloze reizen tijdens zijn tour, de mooie landschappen, optredens in clubs, de geboorte van zijn zoon en Sam met zijn familie.


I really love quiet acoustic music and I really love rock and roll. I wanted to capture what it sounds like for a bunch of people to get into a room and just play songs. Sam Outlaw

Tracklist

De titels van de dertien tracks:

 1. Everyone’s Looking For Home
 2. Bottomless Mimosas
 3. Bougainvillea, I Think
 4. Tenderheart
 5. Trouble
 6. She’s Playing Hard To Get (Rid Of)
 7. Two Broken Hearts
 8. Diamond Ring
 9. Say It To Me
 10. All My Life
 11. Dry In The Sun
 12. Now She Tells Me
 13. Look At You Now

Meer Sam Outlaw

Op onze artiestenpagina van Sam Outlaw vindt je, naast zijn bio- en discografie ook links naar zijn Spotify account.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty