De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Sam Hunt is verloofd!

Het verdriet bracht faam, nu lacht ook in de liefde het geluk hem weer toe.

Het verdriet van zijn verbroken relatie bracht hem indirect wereldwijde faam. Hij verkocht miljoenen exemplaren van zijn, veelal door de break-up geïnspireerde, songs. Bovendien voerden deze songs wekenlang de toonaangevende hitlijsten aan. En van zijn debuutalbum “Montevallo” zijn alleen in Amerika al meer dan 1,2 miljoen exemplaren verkocht. Sam Hunt stond, muzikaal gezien, ‘on top of the world’.

Zou hij het destijds allemaal hebben willen ruilen tegen een herstel van zijn relatie met Hannah Lee Fowler, zijn ex? Geen idee, en de vraag is nu irrelevant geworden!

Verloofd

Sam Hunt was al weer een tijdje aan het daten met zijn ex. Eerst verschenen er mysterieuze foto’s waarin een dame te zien was. Daarna kwam deze vrouw duidelijker in beeld, letterlijk en figuurlijk. Niet veel later slaagde een fotograaf erin het stel samen te fotograferen tijdens een korte vakantie.

Gisteren tenslotte bevestigde een bron uit het kamp van de zanger het gerucht dat Sam verloofd is.


Sam wordt hiermee lid van een clubje countrysterren die recentelijk verloofd zijn. Andere leden van deze club zijn onder andere Kacey Musgraves en Kelsea Ballerini.

Drinkin’ Too Much

Op nieuwjaarsdag verscheen er ook nog een verrassing voor zijn fans. Sam bracht onverwacht een nieuwe song uit, “Drinkin’ Too Much”. Het is het eerste nieuwe werk sinds de release van “Montevallo” in 2014.

Beluister het nummer hier.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty