De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Sam Hunt is getrouwd

De geruchten die vorige week steeds sterker werden blijken uiteindelijk waar.

Sam Hunt is dit weekend getrouwd met zijn verloofde Hannah Lee Fowler en dus 'van de markt af'. De huwelijksvoltrekking vond plaats in besloten kring in Sam Hunt’s hometown in Georgia.

De verloving werd pas aan het begin van dit jaar bekend gemaakt, maar Hannah zei al in de herfst van 2016 ‘Ja’ tegen de populaire zanger. Sam vroeg haar tijdens hun vakantie in Israël in de herfst van 2016. Voorafgaand aan deze vakantie voedde Sam via social media de speculatie dat hij niet meer single was.

Sam Hunt - Montevallo

Hannah Lee en Sam hadden al eerder een relatie samen. Deze werd echter verbroken, hetgeen voor een groot deel bijgedragen heeft aan het succes van Sam Hunt. Zijn album “Montevallo” gaat grotendeels over Hannah en hun verbroken relatie.

We wensen het echtpaar heel veel liefde en geluk. Ze kunnen nog even in betrekkelijke rust genieten van hun huwelijk, Sam’s nieuwe tour met Maren Morris, Chris Janson en Ryan Follese staat voor begin juni gepland.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty