Sam Hunt heeft goed nieuws voor zijn vele fans

20 september 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Het is nagenoeg vijf jaar geleden dat zijn succesvolle album “Montevallo” verscheen, maar eindelijk heeft Sam Hunt goed nieuws voor zijn vele fans.

Van de spotlight naar de schemering

“Montevallo” leverde hem destijds maar liefst vijf Top 3 hits op, waaronder “Leave The Night On”, “Take Your Time” en “House Party”. Deze songs bleven stuk voor stuk meerdere weken zowel de Hot Country Songs als de Country Airplay hitlijsten aanvoeren. En ook in Canada en andere delen van de wereld werden het hits.

Sam Hunt - Montevallo
Sam Hunt – Montevallo

Na deze successen volgde nog de Nummer 1 single “Body Like A Back Road”, maar daarna werd het stil(ler).

Hij trok zich bewust meer en meer terug en speelde minder concerten, zodat hij meer tijd met zijn kersverse vrouw door kon brengen. Mede daarom was er in die periode van een nieuwe album geen sprake.

Hot news uit Calgary

Maar dat gaat veranderen! Tijdens een optreden in Calgary (Canada) speelde hij een nieuwe single en vertelde hij het aanwezige publiek (en de kijkers naar de livestream) dat er begin volgend jaar eindelijk een nieuw album aankomt.

Over dat album is verder nog niet veel bekend, maar de single heet “Sinning With You”. Je kunt de song beluisteren wanneer je deze video (Facebook Bud Light pagina, de sponsor van de livestream) zo’n 55 minuten vooruitspoelt.

De officiële release vindt pas over ongeveer een maand plaats, maar Sam is duidelijk enthousiast en kan niet wachten om zijn ‘comeback’ te maken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *