De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Sam Hunt en de geheimzinnige dame

Mysterieus mysterie...

Sinds Sam Hunt vorige week een foto van een onbekende jonge dame op Instagram deelde, is zij het onderwerp van vele speculaties en roddels. Voornamelijk onder zijn grote schare vrouwelijke fans. Het merendeel van de speculaties ging dan ook over de vraag of Sam nog altijd “Single For The Summer” is?

Wie is deze mysterieuze dame?

De dame ik kwestie zou de nieuwe vriendin van de meeste gewilde vrijgezel in de countrymuziekscene zijn. Ze zou Sam’s ex zijn, en het stel zou weer bij elkaar zijn. Het is allemaal een publiciteitsstunt die iets te maken heeft met Sam’s nieuwe album. Zo maar een greep uit de theorieën.

Een nieuwe teaser

Deze week plaatste Sam weer een nieuw bericht met haar in de hoofdrol. Dit keer een video, waarin we de dame van de achterkant zien lopen door een erg mooi natuurgebied ergens aan de kust. In de allerlaatste seconden zien we een glimp van haar gezicht, maar wanneer je met je ogen knippert, mis je het. Je bent dus gewaarschuwd!

De post op Instagram is sindsdien verwijderd.

Derde deel?

Nog altijd hult Sam zich in stilzwijgen. Aangezien hij met deze video nog steeds geen antwoord geeft op de vraag die zovelen bezig houdt, zal er wel binnenkort wel een derde deel komen. Stay Tuned!

Wie denken jullie dat deze dame is, en wat wil Sam volgens jullie hiermee bereiken?


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty