De dames van het trio Runaway June hebben hun debuut EP af. Het album met daarop vijf tracks, is vanaf vrijdag 7 september overal verkrijgbaar en te beluisteren.

Runaway June

Runaway June bestaat uit Jennifer Wayne, Hannah Mulholland en Naomi Cooke. Ze worden door velen getipt als ‘artists to watch’, en de eerste vruchten van hun samenwerking klonken inderdaad veelbelovend.

Zo verscheen ongeveer een jaar geleden de single “Wild West”, waarin Jennifer, Hannah en Naomi een klassieke countrysound lieten horen. De lyricvideo die in september 2017 verscheen, zat natuurlijk vol met verwijzingen naar het Wilde Westen. Ook de grootvader van Jennifer werd genoemd, inderdaad de legendarische acteur John Wayne.

Runaway June – de EP

De eerste EP van Runaway June hebben de dames simpelweg naar de groep vernoemd. Ook het hierboven genoemde “Wild West” en hun huidige single “Buy My Own Drinks” vinden we op de EP terug.

Daarnaast hebben de dames een cover van het mooie “Fast As You” van Dwight Yoakam opgenomen. Bij de songwriting credits komen we, naast de namen van Jennifer, Naomi en Hannah, ook bekende namen als busbee en Corey Crowder tegen.

De complete tracklijst van de “Runaway June EP” ziet er als volgt uit.

tracklist
Runaway June EP - Runaway June
klik om de albumhoes te vergroten

Runaway June EP

Runaway June

1
Buy My Own Drinks
03:26
2
I Am Too
3
Got Me Where I Want You
4
Fast As You
5
Wild West
03:39