“Run Wild Horses” is de nieuwe single van Aaron Watson

En in de clip zien we zijn vrouw haar acteerdebuut maken.

Wanneer je meer van traditionele countrymuziek houdt, dan zit je bij Aaron Watson goed. De Texaan maakt al jaren mooie countrymuziek, waarbij ‘de industrie’ geen inspraak heeft.

Cowboy

Aaron Watson is een echte, cowboy. Hij laat zich in het begin van zijn carrière niet kisten als hij keer op keer door de platenmaatschappijen wordt afgewezen. In eigen beheer brengt hij zo’n twaalf albums uit en bouwt door zijn vele optredens een grote fanbase op.

Met de release van het album “The Underdog” in 2015 verandert alles. Dit album is het eerste, door een mannelijke soloartiest in eigen beheer opgenomen en uitgebracht album dat binnenkomt op de nummer 1 positie van de ‘Top Country Albums’ hitlijst van Billboard.

Vaquero

Twee jaar later verschijnt “Vaquero“, een album dat weer goed scoort. De titel betekent ‘cowboy’ in het Spaans, wederom een toepasselijke titel. Ook dit album bevat meer traditionele countrymuziek, Aaron heeft zijn aanpak en stijl gelukkig niet veranderd door al het succes.

Het album reikt tot de 10e plaats in de ‘Top Country Albums’ lijst en “Outta Style” wordt in november 2016 als eerste single gelanceerd. Het nummer krijgt redelijk wat airplay en kent een hoogste notering van 24 in de ‘Hot Country Songs’, en zelfs 10 in de ‘Country Airplay’ hitlijst.

Run Wild Horses

Als tweede single van het album koos hij in februari voor het mooie “Run Wild Horses”. Vorige week had CMT de première van de videoclip, met daarin een mooie verrassing voor zijn fans.

In de clip maakt namelijk zijn vrouw Kim haar acteerdebuut. De clip is opgenomen op één van de favoriete plaatsen van het stel dat al ruim vijftien jaar gelukkig getrouwd is. Dit is duidelijk terug te zien in de clip waar Aaron zijn vrouw ‘het hof’ maakt met een verrassingsdiner, een serenade en een dans.

Kim steunde haar man door dik en dun in die moeilijke begintijd en heeft altijd in zijn talent geloofd. Aaron schreef dit nummer dan ook speciaal voor haar.


Druk op play hierboven om de clip te bekijken. Kim lijkt zich helemaal op haar gemak te voelen voor de camera. Ze ‘solliciteerde’ na de première via Twitter naar een vervolgopdracht…


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty