De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Rotterdam Bluegrass Festival 2020 afgelast

Net als zoveel concerten is ook de 2020 editie van het Rotterdam Bluegrass Festival afgelast.

Deze beslissing is door de organisatie genomen na het verlengen van de ‘gedeeltelijke lockdown’ als gevolg van het Wuhan virus (Covid-19).

De wereldwijde uitbraak van dit virus legt overal het dagelijkse leven aan banden, iets dat ook in de cultuursector natuurlijk hard aankomt. De tiende editie van het Rotterdam Bluegrass Festival stond gepland voor 26 – 28 juni aanstaande, maar de organisatie richt nu vervroegd al haar pijlen op de editie van volgend jaar.

We zijn direct aan de slag gegaan met de organisatie van het Rotterdam Bluegrass Festival 2021 en het omboeken van de line-up van dit jaar naar volgend jaar. Deze zomer zou ons tienjarig jubileum zijn. Dat schuift nu op naar 25-27 juni 2021 en we gaan er alles aan doen om dan een éxtra spetterend festival neer te zetten. Guido de Groot – organisator Rotterdam Bluegrass Festival

Noteer dus alvast 25 – 27 juni 2021 in je agenda, dan haalt het festival ongetwijfeld ‘de schade’ in met een mooie line-up en een machtig mooi bluegrass feest!Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty