De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Ronnie Dunn’s derde soloalbum komt eraan

Zijn nieuwe single is inderdaad geen 'one-off'. Er komt een nieuwe album aan.

Het hing al enige tijd in de lucht, de geruchten waren eigenlijk geen geruchten meer. Na de release van het nummer “Damn Drunk” enige tijd geleden, nam de spanning bij zijn fans nog meer toe. Nu heeft de Ronnie Dunn officieel zijn nieuwe soloalbum aangekondigd.

Tattooed Heart

De titel van het album is “Tattooed Heart” en de release staat vooralsnog voor vrijdag 21 oktober gepland. Het is Ronnie’s derde soloalbum en de opvolger van “Ronnie Dunn” uit 2011 en “Peace, Love And Country Music” uit 2014.

Introductie voor (muziek)vrienden

Op vrijdag 1 september gaf Ronnie een besloten feestje in zijn schuur voor vrienden uit de muziekindustrie. Hier konden ze, onder het genot van een cocktail en hapje, kennismaken met de nieuwe nummers. Tijdens het feest speelde Ronnie enkele nummers van zijn nieuwe album: “I Worship The Woman You Walked On”, “Young Buck”, Tattooed Heart” en natuurlijk het reeds uitgebrachte “Damn Drunk”.

Alle gasten konden een exemplaar van het albem meenemen, zodat ze het onderweg naar huis nog eens op hun gemak konden beluisteren. Wij moeten helaas nog wat langer wachten. Maar als “Damn Drunk” respresentatief is voor het hele album, is het het wachten meer dan waard. Wat een schitterend nummer, met dito clip.

Damn Drunk

De eerste single van het album is voor fans van Ronnie én Brooks & Dunn een mooi geschenk. Voor even zijn de twee legendarische countrysterren weer te horen op een nieuwe song. Kix Brooks zingt weliswaar alleen de backing vocals, maar het is wel even genieten.


De tracklist

 1. Ain’t No Trucks In Texas
 2. Damn Drunk
 3. I Worship The Woman You Walked On
 4. That’s Why They Make Jack Daniels
 5. I Put That There
 6. Young Buck
 7. I Wanna Love Like That Again
 8. Still Feels Like Mexico
 9. Tattooed Heart
 10. This Old Heart
 11. Only Broken Heart In San Antone
 12. She Don’t Honky Tonk No More

 


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty