De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Remedy (deel 3)

Het laatste deel van de muzikale miniserie.

De muzikale miniserie “Remedy” van Zac Brown Band komt tot een einde met de release van deel drie. Deel één en deel twee lieten ons kennis maken met een jonge dame die, na de zoveelste ruzie met haar alcoholistische moeder, op zoek gaat naar haar verleden en vergeving. Drie nummers van “Jekyll + Hyde” uit 2015 worden op meesterlijke wijze tot één lange clip samengevoegd. Een absolute kijktip!

In het laatste deel van “Remedy” zien we hoe de (klein)dochter de hele familie weer bij elkaar brengt. De geest van haar overleden grootmoeder helpt haar daarbij. Wanneer de dochter door oude boeken en spullen van haar oma struint, openbaart haar geest zich en helpt zij haar kleindochter het pad naar vergeving en vrijheid terug te vinden.

In eerste instantie is de familie, wanneer ze elkaar treffen op een pier bij een meer, sceptisch over hetgeen de jonge vrouw zegt te zien. Maar langzaam aan verandert dat en worden oude wonden geheeld.

I keep looking for some kind of sign
Trying to hold on in this race against time
I can’t say where the next bend might be
That is the beauty in life’s mystery
That is the beauty in life’s mystery I’m gonna live like tomorrow never comes
There’s no end in sight, tonight we black out the sun
Better hold on tight, before you know it’s gone
And live like tomorrow never comes

Deel drie is helaas offline. Hopelijk tijdelijk, dus we laten de link maar staan...


Behind the scenes

Ook Wel is er een 'behind the scenes' vrijgegegeven door de band. Hierin is te zien hoe (deel twee van) de serie is opgenomen en krijgen we een kijkje 'achter de schermen'.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty