De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Remedy (deel 2)

Het tweede deel van de “Remedy” trilogie van Zac Brown Band

Deel twee van de “Remedy” trilogie van Zac Brown Band is uit, en ook dit deel is weer echte ‘eye-candy’. Zac Brown Band heeft een drietal nummers van hun “Jekyll + Hyde” album uit 2015 verwerkt tot één doorlopende clip. Een soort muzikale miniserie.

In deel één van de trilogie maakten we kennis met een jonge dame die noodgedwongen haar huis verlaat. Na het zoveelste meningsverschil en ruzie met haar alcoholistische moeder, wordt haar de deur gewezen. Huilend stapt ze in haar truck en rijdt weg als flashbacks ons mee terugnemen naar haar jeugd.

Vergeving en heling

Het tweede deel neemt ons verder terug in haar jeugd. We zien het meisje samen met haar opa een boom planten. Haar boom, tussen die van haar overgrootvader, overgrootmoeder, opa, oma én moeder. Opa legt het meisje uit dat iedereen slechts één ding nodig heeft: liefde.

Het is dan ook deze boom, waar de jonge vrouw troost zoekt nadat ze haar moeder huilend heeft achtergelaten.

Ondertussen vecht haar moeder, met de hulp van een verpleegster, tegen haar alcoholverslaving. Ze denkt dat ze iedereen heeft weggejaagd, dat ze niets en niemand meer heeft. Wanneer de verpleegster tot haar doordringt en laat merken dat dit onjuist is, kan het heelproces beginnen. Ook haar dochter ziet dat in, en keert terug naar haar moeder.

(Love is the remedy)
We’re all in this world together
Life’s a gift that we have to treasure
Happiness, now that is the measure
Love is the remedy
(Love is the remedy)


Stay tuned voor het derde, en laatste, deel…


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty