De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Remedy (deel 1)

Deel één van een mooie trilogie van de Zac Brown Band.

Goed voorbeeld doet goed volgen. Om zijn nieuwe album “Black” te promoten, bracht Dierks Bentley enkele weken geleden een soort miniserie uit. Deze serie bestond uit een viertal clips van nieuwe nummers, die samen een doorlopend geheel vormden. Zac Brown Band heeft nu iets soortgelijks.

Enkele dagen geleden werd deel één vrijgegeven van de triologie “Remedy”. Hier zijn het drie nummers van hun laatste album “Jekyll + Hyde” uit 2015, die in een visueel juweeltje verwerkt zijn tot één verhaal.

Het eerste deel, “I’ll Be Your Man (Song For A Daughter)” is een introductie. We maken kennis met een jonge dame die – na een ruzie met haar alcoholistische moeder – gedwongen het huis verlaat. Ze rijdt huilend weg in een oude truck. Dan volgen er enkele flashbacks uit haar jeugd, waarin ze als kleine(re) meid door de velden rent.

De jonge dame gaat op zoek naar haar achtergrond, en naar liefde en kennis om emotioneel te kunnen overleven. Wanneer je niet meer kunt communiceren, zijn kennis van je verleden, vergeving en liefde de enige manier om te overleven. Bijschrift van video door Zac Brown Band


Het volgende deel komt rond 20 juni uit, dus stay tuned!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty