De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Release nieuw album Pistol Annies niet ver weg [update]

Wel. Niet, of toch wel? Maar het lijkt erop dat we 'witte rook' hebben uit de schoorsteen van de dames.

De laatste maanden hinten de dames van de Pistol Annies in interviews, op social media en tijdens liveshows steeds vaker op een nieuw album. Hiermee teasen de Annies hun vele fans helemaal gek.

Ontwijkende antwoorden

Pistol Annies - Annie Up

Het laatste album “Annie Up)” is ondertussen vijf jaar oud en veel fans en reporters vinden dus dat het nu wel tijd wordt voor een nieuw album.

Het is een publiek geheim dat Miranda Lambert, Ashley Monroe en Angaleena Presley aan nieuw materiaal werken. Maar wanneer reporters doorvragen naar een geplande releasedatum, antwoorden de Annies steevast dat ze op het moment erg druk zijn met hun solocarrières en dat ze daar dus nog niets over kunnen zeggen.

De sterkste hint tot nu toe

Gisteren kwam daar ineens verandering in. Op Instagram zagen we de onderstaande post van de Annies voorbij komen. Net als Ashley en Miranda, kregen ook wij een brede glimlach op ons gezicht toen we de inhoud lazen.

In die post schrijven Miranda, Ashley en Angaleena dat ze wat liedjes gezongen hebben samen. In de achtergrond zien we een deel van een studio, maar nog belangrijker is het gebruik van de hashtag #StayTuned.

Aftellen en afwachten

Dit is alle informatie die we op dit moment kunnen geven. We moeten dus allemaal geduldig afwachten op de bekendmaking van de titel, de tracklist, de albumhoes enz.

Zodra dit beschikbaar komt updaten we jullie natuurlijk meteen!

Update 24 juli 2018

Angaleena Presley heeft in een interview bevestigd dat het derde album van de Pistol Annies inderdaad af is. Het is nu dus wachten op de definitieve releasedatum…

We just finished our third record two weeks ago. So we don’t really have a release date, per se, yet, but the record is there. Angaleena Presley (op 23 juli 2018)


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty