De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Release nieuw album Garth uitgesteld

Zijn vele fans zullen nog wat langer moeten wachten...

Tussen de optredens van zijn zeer succesvolle tour door, duikt Garth regelmatig de studio in om de opvolger van “Man Against Machine” uit 2014 op te nemen. Helaas gaat het allemaal wat minder voorspoedig dan gepland. Op zijn Facebookpagina heeft Garth Brooks zijn fans ingelicht dat ze iets langer moeten wachten op zijn nieuwe album.

Eerder liep dit nieuwe album vertraging op doordat zijn smartphone, waarop hij veel nieuw materiaal had opgeslagen, crashte. Hierdoor ging de data verloren en moest hij opnieuw beginnen. Op Facebook geeft Garth aan dat hij, perfectionistisch als hij is, nog niet helemaal tevreden is met de nummers.

Gedurende de vijftien maanden dat we nu touren heb ik veelvuldig de vraag gehoord: “Waar blijft je nieuwe album?”

Ik heb eerder gezegd dat ik nog niet tevreden ben met de nummers. Het schrijven van liedjes is als een spier. Je moet die trainen en het is niet iets dat je simpelweg ‘aan kunt zetten’. Daar is tijd voor nodig. Ik vraag om jullie geduld terwijl ik alle nummers nog eens naloop en verbeter. Garth Brooks

Héél lang hoeven we waarschijnlijk niet te wachten, volgens Garth komt zijn nieuwe album nog deze zomer uit. Verdere details van het album zijn nog niet bekend, maar zodra dit gebeurt lees je het hier op onze site als eerste.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty