De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Rel rond optreden van Shania Twain in ‘Late Late Show’

Shania laat wat stof opwaaien...

Er is een kleine rel ontstaan rond Shania Twain en haar optreden in de ‘Late Late Show‘ van James Corden afgelopen weekend. De populaire zangeres stuurde voorafgaand aan de uitzending een tweet de wereld in, waarin ze zei zin te hebben om over haar nieuwe muziek te praten.

Overdue

Al enkele jaren ‘flirt’ Shania met een nieuw album, maar iedere keer blijft het vaag en blijven nieuwe songs uit. De laatste tijd werden de geruchten en aanwijzingen steeds sterker. Er zou sprake zijn van een nieuwe single in maart en een nieuw album in het voorjaar van 2017. In een interview eind 2016 sprak ze de woorden:

I’m so overdue!

Terleurstelling en verbazing

Haar tweet hierboven werkte dan ook als een magneet op de fans, die massaal naar de uitzending keken. En teleurgesteld werden, want er werd met geen woord gerept over een nieuw album. Niet eens over een nieuwe single!

Na de uitzending regende het op social media dan ook ‘klachten’ aan het adres van de nu 51-jarige zangeres. Sommige fans waren boos, de meeste ronduit teleurgesteld. Niemand begreep hoe je zo’n belangrijke aankondiging kunt doen, om er dan vervolgens in de uitzending met geen woord over te reppen.

Een deel van de woede richtte zich ook op de presentator van de show, James Corden. Enkele fans namen het hem kwalijk dat hij haar niet gevraagd had naar haar plannen voor een nieuwe single of een nieuw album. Er gingen ook even geruchten dat het segment uit de uitzending geknipt was.

De ‘bekentenis’ die James haar wel wist te ontfutselen, namelijk dat ze vroeger een keer voor een optreden in haar broek (lees: rok) geplast heeft, kon dat niet goedmaken. Hieronder dat fragment.


Vertraging

In een recenter interview heeft Shania toegegeven zelf ook gefrustreerd te zijn dat het zo lang duurt. De releasedatum van het nieuwe album is nu uitgesteld tot de herfst van 2017.

Maar of haar fans haar nu nog geloven…

Update 26 april 2017

Shania heeft tijdens een optreden bij ‘The Voice’ bekendgemaakt dat haar nieuwe single “Life’s About To Get Good” in juni 2017 uitkomt. In september volgt dan haar nieuwe album, haar eerst in meer dan een decennium.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty