De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

De reden van vertraging van Randy Houser’s “Magnolia”

De reden is bekend, en van uitstel komt zeker geen afstel.

In een recent interview heeft Randy Houser gesproken over de uitgestelde release van zijn nieuwe album “Magnolia“. De zanger gaf hierin aan dat het niet zijn keuze was om zijn fans langer in spanning te laten zitten. Het was 100 procent overmacht, iets met de weergoden…

Stormachtige tijd

Oorspronkelijk was de release gepland voor 2 november, maar op het allerlaatste moment werd dit door zijn team veranderd in 11 januari 2019. In de persverklaring die destijds werd uitgegeven, stond te lezen dat ze dit deden “to make sure the music is shared as we originally envisioned”. Een ietwat vage manier van zeggen dat de muziek nog niet af – of nog niet goed genoeg – was.

Maar nu weten we de werkelijke reden: een korte film.

Een film, geen videoclip

De muziek van Randy’s album “Magnolia” wordt gebruikt in een film. De opnames hiervoor vonden plaats in Louisiana, het gebied om Houston en in de staat South Carolina. Door de orkanen die eerder dit jaar het zuiden van Amerika teisterden, liepen deze opnames ernstige vertraging op.

Over de inhoud van de film heeft Randy nog niet veel gezegd. Wel benadrukte hij dat het een korte film is, niet gewoon een videoclip bij een song.

It’s basically about an oil rigger who is dealing with a lot of family issues, and meets a girl… and I’ll just leave it at that. It’s kind of dark.
Randy Houser

Randy zelf is in de film enkele keren te zien. Maar zijn bijdrage blijft voornamelijk beperkt tot de mooie soundtrack.

Magnolia

Magnolia - Randy Houser

 1. No Stone Unturned
 2. Our Hearts (feat. Lucie Silvas)
 3. What Whiskey Does (feat. Hillary Lindsey)
 4. Whole Lotta Quit
 5. No Good Place To Cry
 6. New Buzz
 7. Nothin’ On You
 8. What Leaving Looks Like
 9. High Time
 10. Mama Don’t Know
 11. Running Man
 12. Evangeline

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty