De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Een recordjaar voor Eric Church

Congrats on an epic year!

Felicitaties voor Eric Church zijn aan de orde. “Record Year”, de tweede single van zijn laatste album “Mr. Misunderstood“, voert deze week de hitlijsten van zowel Billboard als Mediabase aan. Het is Eric’s zevende nummer 1 hit.

Mr. Misunderstood

Mr. Misunderstood werd op 3 november 2015 gereleased en is Eric’s vijfde volledige studioalbum.

Eric Church - Mr. Misunderstood

Het is een waar juweeltje. De nummers worden beter en beter naarmate je ze meer hoort. Hier bij country-music.nl staat het album al sinds de release in de top 5 van meest afgespeelde albums.

En aan het enthousiasme van zijn fans tijdens het optreden in de Melkweg eerder dit jaar te oordelen zijn we daarin niet de enige.

Record Year

In totaal zijn er, alleen al in de VS, zo’n 282.000 exemplaren van “Record Year” verkocht. Het nummer werd geschreven door Eric zelf, in samenwerking met zijn gitarist/banjospeler Jeff Hyde. Die laatste is ook mede verantwoordelijk voor “Cold One”, “Springsteen” en “Smoke A Little Smoke”.

Bekijk de clip hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty