De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Reba McEntire werkt aan een nieuw album

Gisteren maakte Reba McEntire via social media bekend dat ze weer de opnamestudio is ingedoken…

Jazeker, de 63-jarige countrylegende is bezig met de opnames voor een nieuw album. De aankondiging kwam niet alleen in tekstvorm, haar volgers kregen meteen het bewijs. Via bijvoorbeeld Instagram, plaatste ze drie foto’s die duidelijk in de studio zijn gemaakt.

De eerste foto toont een koptelefoon op een kruk. Op de koptelefoon zien we een sticker, met daarop Reba’s naam. Op de tweede foto zien we het mengpaneel in de studio, en ook hier zien we op de sticker boven één van de sporen ‘Reba’ staan. De laatste foto is de duidelijkst, we zien de populaire zangeres in de studio voor de microfoon staan.

Voor haar ligt de songtekst van de track die ze op dat moment opnamen, maar helaas kunnen we die niet scherp in beeld krijgen. Wel weten we, dankzij de tweede foto, dat er op het album in ieder geval gebruik gemaakt wordt van traditionele instrumenten als viool en pedal steel.

Back at it in the studio #newmusic #comingsoon

Over de titel of releasedatum is op dit moment nog niets bekend. Maar ondanks dat Reba ‘coming soon’ schrijft, zullen we toch nog wel even geduld moeten hebben…

Het wordt het eerste nieuwe album van Reba sinds ze in 2017 haar gospel album “Sing It Now” uitbracht. Met dit album won ze dat jaar een Grammy Award.

Hieronder haar post op Instagram.

 


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty